Interesse - og personer tilknyttet

Interesse - og personer tilknyttet.
Tilbage AccSoft siden | Siden oprettet 18/6/99.


I "Interesser - og personer tilknyttet", er udgangspunktet interessen; d.v.s. at det er her at personer knyttes til interessen. Det kan f.eks. være alle de personer der skal med på jagt på skovpart 1.

Vælg den interesse hvortil der skal knyttes (indtastes) personer. Dette gøres ved, at skrive navnet på interessen i øverste lange felt, eller trykke på den lille pil tilhøjre , hvorefter der vises en liste over de mulige interesser. Er interessen der ikke, skal den indtaste under Interesser.

Du skal så springe ned til den første tomme linje, for at indtaste det første navn.

Under kode , kan du trykke på den lille pil, og så vælge navnet fra den liste der vises, og du er straks videre til næste navn. Findes navnet ikke i den viste liste, udfylder du blot felterne et efter et, idet du springer til et nyt felt ved at bruge TAB-tasten. Vær meget opmærksom på om navnet er tastet ind af en anden bruger!

Når du kommer til postnummer, skriver du blot dette, findes det iforvejen i databasen skrives bynavnet automatisk, ellers spørges der om bynavn.

Fortsæt indtil du har indtastet alle de personer der skal tilknyttes det valgte emne.

Skal der laves en udskrift af de personer under den aktuelle Interesse, tryk på

Listen indeholder oplysninger om navn, firma, adresse samt eventuelle bemærkninger.

 

 

 

Trykkes på vises en liste grupperet efter interesse, hvorunder alle tilknyttede personer er listet i alfabetisk orden efter efternavn.

 

 udskriver en adresse og telefonliste for den valgte interesse:

 udskriver et ark 3*8 styks etiketter med de personer der er tilknyttet interessen:

  gemmer rettelser og lukker skærmen for at returnere til Hovedmenuen.